3 musketiers: hout staal en glas!

Natuurlijke materialen gebruiken in en rondom een pand zorgen voor rust en kalmte. Door het gebruik van natuurlijke materialen voelen mensen zich op hun gemak. Hout, glas en staal zijn tijdloze en sfeervolle materialen in een ruimte. Mooie bijkomstigheid, ze vallen heel gemakkelijk met elkaar te combineren.

Hout, staal en glas zijn 3 verschillende materialen die worden geprezen vanwege hun ‘’natuurlijke’’ uitstraling. Deze materialen zijn geschikt voor een landelijke, natuurlijke stijl of juist een strakke industriële uitstraling. Niet alleen in het interieur maar ook zeker in het exterieur.

Wat zijn nu de eigenschapen die deze drie musketiers meegeven aan uw woning? Wij geven het antwoord graag op deze vraag en geven daarbij nog enkele tips voor beter resultaat!

Hout

Hout! Een veilig, warm en comfortabel materiaal wat in vele kleuren, structuren en maten leverbaar is. Van het warme eiken tot het moderne vergrijsde steigerhout. Het past in ieder interieur/exterieur en geeft een natuurlijke kleur aan uw project.

Staal

Staal! Een materiaal dat terug is van weggeweest door de herwaardering van de ‘’Industrial look and feel’’. Het is dan ook niet vreemd dat architecten steeds vaker werken met staal. Staal is onderhoudsvriendelijk, robuust, duurzaam en bovendien zeer sterk. Staal straalt kracht, status en elegantie uit! Een combinatie van eigenschappen die niet veel materialen hebben, dus staal mag daarom niet ontbreken in ieder ontwerp!

Glas

Glas! Zorgt voor een openlijk, transparant en ruimtelijk gevoel. Door glas toe te voegen heeft u een element wat niet alleen maar robuust en sterk is, maar ook een stijlvolle toevoeging geeft aan uw woning.

Door deze eigenschappen samen te voegen creëer je unieke combinaties en de mogelijkheden zijn ook nog eens eindeloos. Van veranda tot bordes; alles is mogelijk! Door het kiezen voor duurzame natuurlijke materialen bent u verzekert van kwaliteit! Het materiaal is sterk, ambachtelijk en onderhoudsarm!

Tips

  1. Kies materialen zorgvuldig;
  2. Besteed aandacht aan het ontwerp;
  3. Denk na over de kleur;
  4. Kies de juiste behandeling.

Toegepast op

Pui grachtenpand in Amsterdam.

Posted in Faq