Werkstudent HBO/WO bedrijfsprocessen

Plaats: Bleskensgraaf

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame bijbaan voor naast je studie (technische) bedrijfskunde? Wij hebben een mooie opdracht voor jou beschikbaar.

Wat ga je doen?
Van der Vegt wil zijn bedrijfsprocessen onder de loep nemen en opnieuw vastleggen. Jouw takenpakket zal dus onder andere deze werkzaamheden bevatten:
– Huidige processen in kaart brengen;
– Verschillen met huidige situatie aanpassen;
– Advisering en toetsing van overdracht documenten in de verschillende faseringen van de processen;
– Integreren van de behaalde certificaten NGK en ERM in de nieuwe bedrijfsprocessen t.b.v. audits en   
ISO certificering;
– Nieuwe bedrijfsprocessen implementeren en testen en verbeteren.

Wie ben jij?
– Minimaal 3ejaars bachelor of master student (technische) bedrijfskunde;
– In staat om in teamverband maar ook zelfstandig te werken;
– Analytisch en doortastend.

Wie zijn wij?
Wij zijn Van der Vegt uit Bleskensgraaf. Een bedrijf in de polder met een passie voor ambacht. Al ruim 100 jaar vervaardigen wij betrouwbaar metaal- en smeedwerk dat jarenlang meegaat. Met liefde voor het ambacht en respect voor ons monumentale erfgoed werken onze vakmensen dagelijks aan de meest uiteenlopende metaal- en smeedproducten. Met een hechte groep collega’s werken wij aan indrukwekkende projecten zoals het Rijksmuseum, het Amstel hotel, het Vredespaleis, maar ook voor particulieren en (kleine) aannemers staan wij altijd klaar.

Wat bieden wij?
Van der Vegt biedt een veelzijdige, leerzame bijbaan voor 16-20 uur per week met een uitdagende opdracht die je goed kunt combineren met je studie. Je werkt samen met ambitieuze collega’ en je levert een tastbare bijdrage aan onze ambities.

Solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden Dan zien wij je sollicitatie met veel enthousiasme tegemoet (personeel@vandervegt.nl).

Soliciteer hier