Stageopdracht HBO/WO bedrijfsprocessen

Plaats: Bleskensgraaf

Ben jij in 2023 nog op zoek naar een leerzame en leuke (afstudeer)stage? Wij hebben een mooie (afstudeer)opdracht voor jou beschikbaar.

De opdracht

De opdracht bestaat uit het treffen van de voorbereidingen voor het implementeren van een kwaliteitssysteem.

Van der Vegt wil zijn bedrijfsprocessen onder de loep nemen en opnieuw vastleggen. De stage zal dus onder andere deze werkzaamheden bevatten:

  • Huidige processen in kaart brengen;
  • Verschillen met huidige situatie aanpassen.

Daarnaast moeten er voorbereidingen getroffen worden voor ISO certificering en ERM audit.

Jij bent…

  • Pro- actief, ziet het werk liggen en gaat opgeruimd te werk;
  • In staat om nauwkeurig en zelfstandig te werken;
  • Representatief;
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken!

Jouw werkplek

Wij zijn Van der Vegt uit Bleskensgraaf. Een bedrijf in de polder met een passie voor ambacht. Al ruim 100 jaar vervaardigen wij betrouwbaar metaal- en smeedwerk dat jarenlang meegaat. Met liefde voor het ambacht en respect voor ons monumentale erfgoed werken onze vakmensen dagelijks aan de meest uiteenlopende metaal- en smeedproducten.

Met een hechte groep collega’s werken wij aan indrukwekkende projecten zoals het Rijksmuseum, het Amstel hotel, het Vredespaleis, maar ook voor particulieren en (kleine) aannemers staan wij altijd klaar.

Wat bieden wij?

Van der Vegt biedt een veelzijdige, leerzame stageperiode met een uitdagende opdracht, waarbij je zelf je persoonlijke wensen kunt aangeven. Je werkt samen met ambitieuze collega’s. Natuurlijk ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden Dan zien wij je sollicitatie met veel enthousiasme tegemoet (personeel@vandervegt.nl).