Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Projecten

Van der Vegt, dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in verschillende disciplines is klaar voor elke aankomende uitdaging. Door meer dan 100 jaar aan ervaring en kennis te combineren met de beste kwaliteit producten die de markt te bieden heeft. Kunnen wij u bieden wat u ook daadwerkelijk vraagt. Wij als Van der Vegt zijn dan ook klaar voor uw uitdaging.

Onze specialisten zijn bij uitstek uw producent in het maken van staalbouw, RVS, Aluminium, (complexe) trappen, (sier-) smeedwerk en restauratie in metaalwerk. Met name is Van der Vegt sterk ontwikkeld in restauratie. Dit laten wij blijken doordat wij veel voor de RCE(rijksdienst voor het cultureel erfgoed) aan verschillende monumenten werken die de status rijksmonument hebben.

De laatste decennia hebben wij veel monumenten gerestaureerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Landgoed Zonnestraal Hilversum, Rijksmuseum Amsterdam, Vredespaleis Den Haag, Vondelpark Amsterdam, Wereldmuseum Rotterdam en vele andere.

Projecten - Stadhuis Maastricht

Stadhuis Maastricht

In 2016 is begonnen met de restauratie en renovatie van het stadhuis te Maastricht. Van der Vegt heeft tussen de oorspronkelijke houten constructie een stalen constructie geplaatst.

Projecten - Rijnsburgse bollenschuur

Rijnsburgse bollenschuur

Om de bollenschuur klaar te maken voor de nieuwe bestemmingen moest de bollenschuur grondig gerestaureerd/gerenoveerd worden. Van der Vegt heeft alle stalen ramen en deuren gerestaureerd.

Projecten - Energiehuis Dordrecht

Energiehuis Dordrecht

Dit gebouw is van een verlaten gebouw getransformeerd in een modern ‘huis voor de podiumkunsten’.

Projecten - Onderstel whiskyvat

Onderstel whiskyvat

Het onderstel is geheel met de hand op kolen gesmeed. Door er voor te kiezen om het onderstel niet te schilderen maar met olie te behandelen blijft de structuur van het smeden zichtbaar in het ijzer.

Projecten - HAV-bank Schiedam

HAV-bank Schiedam

Van der Vegt heeft er voor mogen zorgen dat deze ramen er weer als nieuw uitzien. Zonder dat de authenticiteit van het pand verloren gaat.

Projecten - Constructie hoogheemraadschap Delft

Constructie hoogheemraadschap Delft

Wij plaatsen het staal zo dat het monument zijn authenticiteit behoud en er geen onnodige sloopwerkzaamheden hoeven plaats te vinden. Bij dit authentieke pand is het ook zeker gelukt!

Projecten - Staal constructie Woerden

Staal constructie Woerden

Ook voor het maken van staalconstructies is alle kennis in huis. Deze constructie geplaatst in woerden. En zorgt voor een basis voor de boven verdieping.

Projecten - Naum Gabo (Het ding)

Naum Gabo (Het ding)

Van der Vegt heeft de constructie die de restauratie van het monument Naum Gabo mogelijk heeft gemaakt mogen maken. Naum Gabo is in de volksmond beter bekend als het ding.

6Volgende