Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Scharnierdeuren

Met een scharnierdeur kiest u voor een eenvoudige, maar een zeer kwalitatief en bekend draaimechanisme. Daarnaast geven stalen scharnierdeuren een kamer ‘loft’ gevoel met een moderne, authentieke uitstraling.

Stalen scharnierdeuren kunt u overal plaatsen: in de woonkamer, slaapkamer en uw kantoor. Als enkele of dubbele deur, met of zonder slot of zelfs met een 3 punt sluiting. Over de vakverdeling nog niet gesproken; de variaties zijn eindeloos!

Voor het leveren van een stalen scharnierdeur ontvangt u van ons altijd een schriftelijke offerte. Wij raden u aan om al in een vroeg stadium contact op te nemen met ons. Dit levert bij het ontwerp en de productie, maar vooral tijdens de montage voordelen op.

Na opdracht wordt de te maken stalen scharnierdeur ingemeten op locatie en wordt er aan de hand daarvan een set tekeningen gemaakt. Deze worden ter controle toegestuurd. Na goedkeuring worden de definitieve tekeningen gemaakt.

De scharnierdeur word geproduceerd in onze eigen werkplaats door mannen die hun vak verstaan. Wanneer het productieproces is afgelopen zullen onze buitendienstmonteurs het project afmaken op locatie.

Van der Vegt levert uw stalen scharnierdeur inclusief glas- en schilderwerk. Dat betekent dat er in het gehele productie / plaatsingsproces maar 1 contactpersoon aan te pas komt.

Offerte aanvraag
Toegepast op
Scharnierdeuren - De Holland Dordrecht

De Holland Dordrecht

De stalen ramen die in het pand zitten hebben een tijdloos karakter en geven het pand een unieke uitstraling.

Scharnierdeuren - Zonnestraal Hilversum

Zonnestraal Hilversum

Zonnestraal wordt omschreven als een juweel van beton en glas, een voorbeeld van het nieuwe bouwen.

Scharnierdeuren - Stoeltjes profiel pui

Stoeltjes profiel pui

In dit project is goed te zien hoe staal en hout samen zorgen voor een warme uitstraling, en ook modern oogt.

Scharnierdeuren - Post 120 Dordrecht

Post 120 Dordrecht

Het voormalig postkantoor van Dordrecht heeft een duurzaam nieuw leven gekregen.

Scharnierdeuren - Slanke stalen deuren

Slanke stalen deuren

Stalen deuren geven een moderne, industriële of juist een authentieke uitstraling aan uw interieur.

Scharnierdeuren - Rijnsburgse bollenschuur

Rijnsburgse bollenschuur

Om de bollenschuur klaar te maken voor de nieuwe bestemmingen moest de bollenschuur grondig gerestaureerd/gerenoveerd worden. Van der Vegt heeft alle stalen ramen en deuren gerestaureerd.

Scharnierdeuren - GGD IJsselland in Zwolle

GGD IJsselland in Zwolle

Van der Vegt heeft de stalen ramen en deuren mogen restaureren. Restauratie van stalen kozijnen vindt vaak plaats in onze werkplaats waarmee dan ook direct langdurige (roest)schade aangepakt kan worden.

Scharnierdeuren - Vanilia Enschede

Vanilia Enschede

Door de puien wit te maken krijgt het pand een zachtere uitstraling en lijken de stalen puien nog groter. De puien laten de authenticiteit van de straat in tact maar geven toch een moderne uitstraling aan de winkel.

Scharnierdeuren - Verenigingsgebouw Willemstad

Verenigingsgebouw Willemstad

Naast het ‘pleintje’ voor de deur is een ander kenmerkend aspect van dit pand de 6 originele stalen ramen in de voorgevel. Deze ramen zijn door Van der Vegt gerestaureerd.

Scharnierdeuren - Patisserie Blaricum

Patisserie Blaricum

Bij zulk ambachtelijk werk mogen met de hand gemaakte details in het gebouw niet ontbreken. Zoals de unieke stalen deur die Van der Vegt heeft mogen plaatsen.

Scharnierdeuren - Stalen pui Heemstede

Stalen pui Heemstede

Stalen puien zijn een aanwinst voor iedere woning. Door een combinatie te maken van verschillende stalen puien krijgt de achtergevel een luxe uitstraling.

Scharnierdeuren - Boerderij Driebergen

Boerderij Driebergen

Deze prachtige Boerderij is door Van der Vegt voorzien van stalen ramen en deuren vervaardigt uit stoeltjesprofiel. Ondanks de ongeïsoleerde profielen is er wel dubbelglas geplaatst in de ramen en deuren zodat het wooncomfort stijgt.

Scharnierdeuren - Pui grachtenpand te Amsterdam

Pui grachtenpand te Amsterdam

Deze prachtig authentieke stalen pui maakt een mooie afscheiding tussen de woonvertrekken en de hal en laat duidelijk het oude van toen, combineren met aspecten uit het heden.

Scharnierdeuren - Penthouse suite

Penthouse suite

Met de authentieke, stalen pui hebben we de suite van het terras gescheiden en meer rust en ruimte in het pand gecreëerd.

Scharnierdeuren - Woonhuis Asten

Woonhuis Asten

De restauratie van dit woonhuis in Asten is een goed voorbeeld van het behouden van de originele stijl met een upgrade in comfort. Zo hebben wij dubbel glas geplaatst ter isolatie

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.