Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Stalen deuren

Stalen deuren zijn weer terug van weggeweest! De unieke uitstraling en robuuste look zorgen voor een perfecte aanvulling in ieders woning. De slanke rechte lijnen zorgen voor ruimtelijk effect waardoor uw kamer groter lijkt dan tevoren. De stalen deur is te verkrijgen als vouwwandschuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur. De stalen deuren of ramen zijn aan te passen aan de wensen van de klant. U kunt hierbij de keuze maken uit een enkele of dubbele deur, met of zonder zijlichten, alles is mogelijk! 

Het staal van het verleden is de toekomst! Deze trend zet zich de laatste jaren voort omdat staal een all-round materiaal is, dat past bij de verschillende huisstijlen. Het is stoer, strak, robuust en geeft een industriële look. Naast deze aspecten zijn ze goed te combineren met zowel het klassieke interieur als de moderne huisstijl. Natuurlijke materialen zoals hout, glas en beton zijn goed te combineren met staal en geven een gevoel van harmonie weer in een kamer.

De stalen deuren zorgen voor een prachtig en onverhinderd uitzicht. Ze kunnen in elk gewenste vakverdeling gemaakt worden.

Door de veelzijdige uitvoeringsmogelijkheid en slanke vormgeving, sluit staal uitzonderlijk goed aan bij moderne bouwstijlen. Daarnaast heeft staal de eigenschap dat het een ideale aansluiting kan zijn voor verschillende renovatieprojecten. Onze expert kunnen u vanuit onze ervaring adviseren hoe u het beste om kunt gaan met de restauratie / renovatie van de stalen deuren in uw monument.


Het staal van vandaag combineert de krachtige look van vroeger met de eisen van tegenwoordig. Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk, onderhoudsarm en geeft een robuuste look. Onze stalen deuren en ramen zorgen voor meer karakteristieke kenmerken in uw ontwerp en zorgen voor de finishing touch in uw woning.


Van der Vegt levert uw stalen deur inclusief glas en schilderwerk. Dat betekent dat er in het gehele productie / plaatsingsproces maar 1 contactpersoon aan te pas komt.

Van der Vegt is bij uitstek de producent van niet alledaagse objecten. Heeft u een wens die niet standaard is? Neem contact met ons op!

Van der Vegt werkt met de volgende profielen;

 

Direct contact
Toegepast op
Stalen deuren - Zonnestraal Hilversum

Zonnestraal Hilversum

Zonnestraal wordt omschreven als een juweel van beton en glas, een voorbeeld van het nieuwe bouwen.

Stalen deuren - Stoeltjes profiel pui

Stoeltjes profiel pui

In dit project is goed te zien hoe staal en hout samen zorgen voor een warme uitstraling, en ook modern oogt.

Stalen deuren - Post 120 Dordrecht

Post 120 Dordrecht

Het voormalig postkantoor van Dordrecht heeft een duurzaam nieuw leven gekregen.

Stalen deuren - Slanke stalen deuren

Slanke stalen deuren

Stalen deuren geven een moderne, industriële of juist een authentieke uitstraling aan uw interieur.

Stalen deuren - Slanke stalen schuifwand

Slanke stalen schuifwand

De stalen profielen zorgen voor een moderne industriële, maar toch authentieke stijl. Deze stijl past geweldig bij het gebouw wat leidt tot een mooi totaalbeeld.

Stalen deuren - Stalen deuren Den Haag

Stalen deuren Den Haag

Deze stalen dubbele- en schuifdeur hebben we mogen plaatsen in Den Haag.

Stalen deuren - Rijnsburgse bollenschuur

Rijnsburgse bollenschuur

Om de bollenschuur klaar te maken voor de nieuwe bestemmingen moest de bollenschuur grondig gerestaureerd/gerenoveerd worden. Van der Vegt heeft alle stalen ramen en deuren gerestaureerd.

Stalen deuren - GGD IJsselland in Zwolle

GGD IJsselland in Zwolle

Van der Vegt heeft de stalen ramen en deuren mogen restaureren. Restauratie van stalen kozijnen vindt vaak plaats in onze werkplaats waarmee dan ook direct langdurige (roest)schade aangepakt kan worden.

Stalen deuren - Vanilia Enschede

Vanilia Enschede

Door de puien wit te maken krijgt het pand een zachtere uitstraling en lijken de stalen puien nog groter. De puien laten de authenticiteit van de straat in tact maar geven toch een moderne uitstraling aan de winkel.

Stalen deuren - Verenigingsgebouw Willemstad

Verenigingsgebouw Willemstad

Naast het ‘pleintje’ voor de deur is een ander kenmerkend aspect van dit pand de 6 originele stalen ramen in de voorgevel. Deze ramen zijn door Van der Vegt gerestaureerd.

Stalen deuren - Patisserie Blaricum

Patisserie Blaricum

Bij zulk ambachtelijk werk mogen met de hand gemaakte details in het gebouw niet ontbreken. Zoals de unieke stalen deur die Van der Vegt heeft mogen plaatsen.

Stalen deuren - Stalen puien Woerden

Stalen puien Woerden

Ondanks de vele groten projecten is Van der Vegt altijd bereikbaar gebleven voor particulieren. We behandelen elke klant en elk project persoonlijk. Ook deze stalen schuif en taatsdeur die geplaatst zijn in woerden.

Stalen deuren - Stalen pui Heemstede

Stalen pui Heemstede

Stalen puien zijn een aanwinst voor iedere woning. Door een combinatie te maken van verschillende stalen puien krijgt de achtergevel een luxe uitstraling.

Stalen deuren - Kroonvilla Leiden

Kroonvilla Leiden

n 2017 is deze oranjerie gerestaureerd door Van der vegt. De buitenste schil is afgevoerd naar onze werkplaats in bleskensgraaf en is daar met de hand in oude staat herstelt.

Stalen deuren - Stalen taatsdeur Papendrecht

Stalen taatsdeur Papendrecht

In Papendrecht deze stalen taatsdeur geplaatst van stoeltjesprofiel (Retrosteel), de vakverdeling is gelijk aan de bestaande kast. waardoor het lijnenspel door loopt.

Stalen deuren - Pui grachtenpand te Amsterdam

Pui grachtenpand te Amsterdam

Deze prachtig authentieke stalen pui maakt een mooie afscheiding tussen de woonvertrekken en de hal en laat duidelijk het oude van toen, combineren met aspecten uit het heden.

Stalen deuren - De houttuinen Dordrecht

De houttuinen Dordrecht

Dit project in Dordrecht is een goed voorbeeld van het originele details behouden maar toch kiezen voor comfort. Een onderwerp dat tijdens restauratie en renovatie vaak ter spraken komt.

Stalen deuren - Penthouse suite

Penthouse suite

Met de authentieke, stalen pui hebben we de suite van het terras gescheiden en meer rust en ruimte in het pand gecreëerd.

Stalen deuren - Tuindeuren Hardinxveld

Tuindeuren Hardinxveld

“Als we complexe vraagstukken van de opdrachtgever hebben opgelost, voel ik echt een kick.” Deze driedelige schuifdeur was zo’n complex vraagstuk. Wij hebben ervoor gekozen de schuifdeuren op een bijna onzichtbare onder rail te plaatsen.

Stalen deuren - Woonhuis Asten

Woonhuis Asten

De restauratie van dit woonhuis in Asten is een goed voorbeeld van het behouden van de originele stijl met een upgrade in comfort. Zo hebben wij dubbel glas geplaatst ter isolatie

Stalen deuren - Vredenburg Utrecht

Vredenburg Utrecht

“Wij werken graag mee aan het behoud van originele bouwstijlen, maar dan wel met het comfort van nu!” Ofwel, oud in een nieuw jasje.

Stalen deuren - Jan Luijkenstraat Amsterdam

Jan Luijkenstraat Amsterdam

Prachtige geïsoleerde pui in Amsterdam geplaatst. De details sluiten perfect aan op de originele details van het pand.

Stalen deuren - Herengracht stalen binnenpuien

Herengracht stalen binnenpuien

Stalen puien zijn een aanwinst voor iedere woning. Zo ook voor dit woonhuis. Door een combinatie te maken van verschillende stalen puien krijgt de het interieur een luxe uitstraling.

Stalen deuren - Kalkhaven Dordrecht

Kalkhaven Dordrecht

Deze prachtige puien zijn geplaatst in Dordrecht en zo ontworpen om het uiterlijk van de originelen ramen te behouden, maar toch meer licht te verkrijgen.

Stalen deuren - Herengracht buitenpui

Herengracht buitenpui

“Wij werken graag mee aan het behoud van originele bouwstijlen, maar dan wel met het comfort van nu!” Een voorbeeld hiervan is deze prachtige pui gemaakt van Forster Unico XS profielen.

Stalen deuren - Vouwwand Almere

Vouwwand Almere

Deze stalen vouwwand hebben we geplaatst in Almere. Het bijzondere is dat deze pui half naar binnen en half naar buiten vouwt. Een uniek project!

Stalen deuren - junior suites

junior suites

Met de authentieke, stalen pui hebben we de suite van het terras gescheiden en meer rust en ruimte in het pand gecreëerd.

Stalen deuren - Serre Lith

Serre Lith

Deze stoeltjesprofiel serre zorgt voor veel licht en ruimte in huis.

Stalen deuren - Frankrijk

Frankrijk

De laatste puntjes zijn op de I gezet, de monteurs zijn weer in Nederland. Wat een prachtig en uniek project aan de Franse middellandse zee. Van der Vegt heeft de Stalen deuren, ramen en trappen mogen verzorgen.

Stalen deuren - Woonhuis Loosdrecht

Woonhuis Loosdrecht

Dit prachtige woonhuis in Loosdrecht is voor zien van brugleuning aan de voorzeiden. In de aanbouw zijn een poort, hekwerken en 3 puien geplaatst.

Stalen deuren - Museum de Lakenhal

Museum de Lakenhal

Juni 2019 was het eindelijk zover de lakenhal gaat na de restauratie weer open voor publiek. Van der Vegt heeft mogen bijdragen aan het nieuwe leven van dit prachtige gebouw.

Stalen deuren - Directiekantoor en Poortgebouw de Meelfabriek

Directiekantoor en Poortgebouw de Meelfabriek

De eerste twee gebouwen op het terrein van de meelfabriek, die door Van der Vegt gerestaureerd zijn, zijn opgeleverd. Op naar het volgende gebouw!

Stalen deuren - Geisoleerde gevelonderbreking Oldebroek

Geisoleerde gevelonderbreking Oldebroek

Slank in gezicht maar toch geisoleerd. Het kan! deze puien zijn het bewijs. Deze puien hebben we mogen plaatsen in Oldebroek.

Stalen deuren - Rotterdam binnen en buiten puien

Rotterdam binnen en buiten puien

In Rotterdam hebben we deze binnen en buiten puien mogen plaatsen. Beide typen puien zijn opgebouwd uit stoeltjesprofielen.

Stalen deuren - Bronzen deuren

Bronzen deuren

Deze geïsoleerde stalen puien zijn voorzien van bronzen platen. Hierdoor krijgt de pui een natuurlijke uitstraling/kleur.

Stalen deuren - Molengebouw en Riffellokaal de Meelfabriek

Molengebouw en Riffellokaal de Meelfabriek

Het voormalige Molengebouw en het voormalige Riffellokaal worden omgetoverd tot exquise lofts.

Stalen deuren - Buitenverblijf Valkenswaard

Buitenverblijf Valkenswaard

Een unieke project! Volledige vrije vouwwand, in verschillende standen bruikbaar. Deze pui zorgt voor de ideale binnen buiten situatie. Ook de vaste puien zijn geproduceerd door Van der Vegt!

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.