Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Balustraden

Buiten dat staal een erg karaktervol materiaal is, is het ook nog eens enorm stevig, robuust en sterk. Zeer geschikt voor balustraden.

Balustraden op een trap, bordes of balkon moeten vooral veilig en betrouwbaar zijn. Door jarenlange ervaring beschikt het bedrijf over een uitgebreide kennis op het gebied van alle mogelijke balustraden. Hierdoor kan Van der Vegt u adviseren in het vinden van de juiste oplossing die zowel functioneel, stijlvol als ijzersterk is.

Van der Vegt maakt iedere balustrade uniek op basis van uw eigen ontwerp of in uw opdracht door ons ontworpen. Het is bij ons mogelijk om het staal te combineren met hout en glas om een unieke uitstraling te creëren.

Kortom; wij zorgen ervoor dat de balustrade een waardevolle aanvulling is op uw trap, bordes of balkon.

Van der Vegt is bij uitstek de producent van niet alledaagse objecten. Heeft u een wens die niet standaard is? Neem contact met ons op!

Offerte aanvraag
Toegepast op
Balustraden - Wereld museum Rotterdam

Wereld museum Rotterdam

In 2009 is de grootschalige renovatie van het wereldmuseum in Rotterdam afgerond. Ook van der Vegt heeft een rol in dit project mogen hebben.

Balustraden - Fort Kijkuit Wijdemeren

Fort Kijkuit Wijdemeren

Ook Van der Vegt maakt projecten van corten staal. Een van deze projecten is deze trap en uitkijk plaats bij fort kijkuit.

Balustraden - Fort Vossegat

Fort Vossegat

In 2010 is het nog bestaande deel van Fort Vossegat na een grondige renovatie waar Van der Vegt aan heeft mogen meewerken; weer in gebruik genomen.

Balustraden - Museum de Lakenhal

Museum de Lakenhal

Juni 2019 was het eindelijk zover de lakenhal gaat na de restauratie weer open voor publiek. Van der Vegt heeft mogen bijdragen aan het nieuwe leven van dit prachtige gebouw.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.