Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Aannemerij

De vakmensen die bij Van der Vegt werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme. Zij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, (sier-)smeedwerk en restauratie van metaalwerk.

Van der Vegt is bij uitstek de producent van niet alledaagse objecten. Door de vakkennis die in het bedrijf aanwezig is, kunnen de meest uiteenlopende projecten gemaakt worden.

Kwaliteit

Van der Vegt is ISO 9001 gecertificeerd maar, kwaliteit laat zich niet alleen zien in certificaten. Gerealiseerde projecten laten de geleverde kwaliteit in de praktijk zien.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. Over 10 jaar heeft het nog de zelfde kwaliteit en uitstraling.

Samen creëren we morgen!

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. Om het vakmanschap binnen de organisatie op peil te houden Van der Vegt een door SOM erkend leerbedrijf. De gediplomeerde leermeesters zorgen voor het coachen en opleiden van jonge werknemers.

Veiligheid

Veilig werken is een vanzelfsprekendheid binnen de organisatie van Van der Vegt. Met het VCA* certificaat wordt dit nog eens extra benadrukt.

Bekijk projecten

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.