Van der Vegt is officieel dealer van FINEO glas

Wist je dat tot wel 30% van de energievraag verloren gaat via ramen, vooral bij stalen kozijnen met enkel glas? Gelukkig zijn er oplossingen om dit te verbeteren zonder concessies te doen aan de authentieke uitstraling van je monument. We zijn blij om aan te kondigen dat Van der Vegt sinds kort officieel dealer is van Fineo, de nieuwe generatie van isolerend glas.

Fineo maakt gebruik van vacuümtechnologie om uitzonderlijk thermisch en akoestisch comfort te bieden, terwijl de glasdikte tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt Fineo ideaal voor het verduurzamen van monumenten, omdat het dankzij de slanke glasplaten in bijna ieder bestaand kozijn kan worden geplaatst.

Als je het glas in een stalen kozijn gaat vervangen, overweeg dan ook het kozijn zelf aan te pakken. Door het glas te verwijderen, kun je de staat van de profielen beoordelen en kiezen voor een restauratie ter plaatse of een grondige restauratie in onze fabriek.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Fineo glas en hoe wij kunnen bijdragen aan de verduurzaming van jouw monument!