Kapel in Crooswijk

Kapel in Crooswijk

De grote pui is volledig gerestaureerd in onze werkplaats en opnieuw geïnstalleerd. In samenwerking met Koninklijke Woudenberg B.V. hebben we de historische elementen van de kapel uit 1915 behouden en aangepast aan de moderne eisen.

Daarnaast hebben we de andere grote pui boven de ingang op locatie gerestaureerd en voorzien van nieuw glas. Het restaureren van stalen deuren en ramen op locatie is een gespecialiseerd vakgebied, en onze vakmensen hebben dit zorgvuldig uitgevoerd.

Dankzij het groot onderhoud en de aanpassingen volgens het plan van de gemeente Rotterdam uit 2017, heeft de kapel een vernieuwde uitstraling zonder haar historische karakter te verliezen. De kapel is nu klaar voor de toekomst.

We zijn trots op ons werk en dankbaar voor het vertrouwen dat in ons is gesteld. Dankzij onze expertise blijft dit historische gebouw een belangrijk monument voor toekomstige generaties.

Met deze aanpassingen hebben we niet alleen het wooncomfort van de bewoner aanzienlijk verbeterd, maar ook de energie-efficiëntie van het monumentale pand sterk verhoogd. Zo draagt dit project bij aan het behoud en de verduurzaming van cultureel erfgoed in Dordrecht.