In de Houtzagerij

In de Houtzagerij

Bij ‘In de Houtzagerij’ hebben we een prachtig project gerealiseerd dat een unieke vergader- en teambuildinglocatie biedt. Geïnspireerd door de historische achtergrond van de locatie en het vakmanschap van generaties, hebben we de houtzagerij grondig verbouwd om aan de moderne eisen van functionaliteit en esthetiek te voldoen.

Een van de meest indrukwekkende elementen van ons project is de stoeltjesprofiel gevel die over twee verdiepingen is geplaatst. Deze gevel, met een dubbele deur, zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, laat overvloedig daglicht binnen en creëert een open en warme industriële sfeer. Het is een prachtig stukje vakmanschap dat zowel de esthetiek als de functionaliteit van de ruimte verbetert.

Daarnaast hebben we stoeltjesprofiel scheidingswanden geïnstalleerd rondom de vergaderzalen. Deze wanden bieden niet alleen de nodige privacy voor bijeenkomsten, maar voegen ook een rustieke charme toe aan de moderne faciliteiten. Ze versterken de unieke uitstraling van de ruimtes en maken ze ideaal voor professionele bijeenkomsten en teambuildingactiviteiten.