Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Projecten

Van der Vegt, dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in verschillende disciplines is klaar voor elke aankomende uitdaging. Door meer dan 100 jaar aan ervaring en kennis te combineren met de beste kwaliteit producten die de markt te bieden heeft. Kunnen wij u bieden wat u ook daadwerkelijk vraagt. Wij als Van der Vegt zijn dan ook klaar voor uw uitdaging.

Onze specialisten zijn bij uitstek uw producent in het maken van staalbouw, RVS, Aluminium, (complexe) trappen, (sier-) smeedwerk en restauratie in metaalwerk. Met name is Van der Vegt sterk ontwikkeld in restauratie. Dit laten wij blijken doordat wij veel voor de RCE(rijksdienst voor het cultureel erfgoed) aan verschillende monumenten werken die de status rijksmonument hebben.

De laatste decennia hebben wij veel monumenten gerestaureerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Landgoed Zonnestraal Hilversum, Rijksmuseum Amsterdam, Vredespaleis Den Haag, Vondelpark Amsterdam, Wereldmuseum Rotterdam en vele andere.

Projecten - Serre Lith

Serre Lith

Deze stoeltjesprofiel serre zorgt voor veel licht en ruimte in huis.

Projecten - Stalen deuren Den Haag

Stalen deuren Den Haag

Deze stalen dubbele- en schuifdeur hebben we mogen plaatsen in Den Haag.

Projecten - Post 120 Dordrecht

Post 120 Dordrecht

Het voormalig postkantoor van Dordrecht heeft een duurzaam nieuw leven gekregen.

Projecten - Stalen taatsdeur Papendrecht

Stalen taatsdeur Papendrecht

In Papendrecht deze stalen taatsdeur geplaatst van stoeltjesprofiel (Retrosteel), de vakverdeling is gelijk aan de bestaande kast. waardoor het lijnenspel door loopt.

Projecten - GGD IJsselland in Zwolle

GGD IJsselland in Zwolle

Van der Vegt heeft de stalen ramen en deuren mogen restaureren. Restauratie van stalen kozijnen vindt vaak plaats in onze werkplaats waarmee dan ook direct langdurige (roest)schade aangepakt kan worden.

Projecten - Hekwerk vondelpark Amsterdam

Hekwerk vondelpark Amsterdam

Bij de renovatie van deze hekwerken heeft Van der Vegt de kans gekregen om traditioneel vakmanschap in de praktijk te brengen.

Projecten - Boerderij Driebergen

Boerderij Driebergen

Deze prachtige Boerderij is door Van der Vegt voorzien van stalen ramen en deuren vervaardigt uit stoeltjesprofiel. Ondanks de ongeïsoleerde profielen is er wel dubbelglas geplaatst in de ramen en deuren zodat het wooncomfort stijgt.

Projecten - Herengracht buitenpui

Herengracht buitenpui

“Wij werken graag mee aan het behoud van originele bouwstijlen, maar dan wel met het comfort van nu!” Een voorbeeld hiervan is deze prachtige pui gemaakt van Forster Unico XS profielen.

Projecten - Dieselgemaal Over- en Neder-Slingeland

Dieselgemaal Over- en Neder-Slingeland

Dieselgemaal Over- en Neder- Slingeland zorgde voor bemaling van de polders. Na een grondige renovatie/restauratie is het gemaal op 17 april 2015 heropend.

Projecten - Stalen pui Heemstede

Stalen pui Heemstede

Stalen puien zijn een aanwinst voor iedere woning. Door een combinatie te maken van verschillende stalen puien krijgt de achtergevel een luxe uitstraling.

Projecten - Woonhuis Asten

Woonhuis Asten

De restauratie van dit woonhuis in Asten is een goed voorbeeld van het behouden van de originele stijl met een upgrade in comfort. Zo hebben wij dubbel glas geplaatst ter isolatie

Projecten - Vredenburg Utrecht

Vredenburg Utrecht

“Wij werken graag mee aan het behoud van originele bouwstijlen, maar dan wel met het comfort van nu!” Ofwel, oud in een nieuw jasje.

4