Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Projecten

Van der Vegt, dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in verschillende disciplines is klaar voor elke aankomende uitdaging. Door meer dan 100 jaar aan ervaring en kennis te combineren met de beste kwaliteit producten die de markt te bieden heeft. Kunnen wij u bieden wat u ook daadwerkelijk vraagt. Wij als Van der Vegt zijn dan ook klaar voor uw uitdaging.

Onze specialisten zijn bij uitstek uw producent in het maken van staalbouw, RVS, Aluminium, (complexe) trappen, (sier-) smeedwerk en restauratie in metaalwerk. Met name is Van der Vegt sterk ontwikkeld in restauratie. Dit laten wij blijken doordat wij veel voor de RCE(rijksdienst voor het cultureel erfgoed) aan verschillende monumenten werken die de status rijksmonument hebben.

De laatste decennia hebben wij veel monumenten gerestaureerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Landgoed Zonnestraal Hilversum, Rijksmuseum Amsterdam, Vredespaleis Den Haag, Vondelpark Amsterdam, Wereldmuseum Rotterdam en vele andere.

Projecten - Kroonvilla Leiden

Kroonvilla Leiden

n 2017 is deze oranjerie gerestaureerd door Van der vegt. De buitenste schil is afgevoerd naar onze werkplaats in bleskensgraaf en is daar met de hand in oude staat herstelt.

Projecten - Frankrijk

Frankrijk

De laatste puntjes zijn op de I gezet, de monteurs zijn weer in Nederland. Wat een prachtig en uniek project aan de Franse middellandse zee. Van der Vegt heeft de Stalen deuren, ramen en trappen mogen verzorgen.

Projecten - KRO gebouw Hilversum

KRO gebouw Hilversum

Om het doel van de renovatie te bereiken moesten de stalen puien gerestaureerd worden. Hierover heeft Van der Vegt zich ontfermd. Ook de glas in lood puien zijn door ons gerestaureerd.

Projecten - Boogbrug kasteel Oud-Poelgeest

Boogbrug kasteel Oud-Poelgeest

Dit goed onderhouden gebouw keek uit op een zeer verwaarloosde monumentale boogbrug die op instorten stond tot wij de kans kregen om deze brug weer in haar oude glorie te herstellen.

Projecten - Tuinhuis Amsterdam

Tuinhuis Amsterdam

“Soms zit het mee, soms zit het tegen. Maar opgeven doen we nooit. Wij gaan altijd voor het beoogde resultaat.” Deze ongekende passie zien we in ieder project terug. Zo ook tijdens de wederopbouw van dit tuinhuis.

Projecten - junior suites

junior suites

Met de authentieke, stalen pui hebben we de suite van het terras gescheiden en meer rust en ruimte in het pand gecreëerd.

Projecten - Stalen pui Haarlem

Stalen pui Haarlem

De stalen pui zorgt voor meer licht en ruimte in huis. Daarnaast word buiten naar binnen gehaald. Door het gebruik van stoeltjesprofielen zijn de stijlen extra slank waardoor er nog meer uitzicht is.

Projecten - Vouwwand Almere

Vouwwand Almere

Deze stalen vouwwand hebben we geplaatst in Almere. Het bijzondere is dat deze pui half naar binnen en half naar buiten vouwt. Een uniek project!

Projecten - Bronzen deuren

Bronzen deuren

Deze geïsoleerde stalen puien zijn voorzien van bronzen platen. Hierdoor krijgt de pui een natuurlijke uitstraling/kleur.

Projecten - KABK Den Haag

KABK Den Haag

De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) is gerestaureerd door Van der Vegt. De stalen ramen van het monumentale gebouw in Den Haag, dat al sinds 1930 in dienst is voor de academie zijn weer in originele staat hersteld.

Projecten - Geisoleerde gevelonderbreking Oldebroek

Geisoleerde gevelonderbreking Oldebroek

Slank in gezicht maar toch geisoleerd. Het kan! deze puien zijn het bewijs. Deze puien hebben we mogen plaatsen in Oldebroek.

Projecten - Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam

Tijdens de grote restauratie van het rijksmuseum is ook het hekwerk onderhanden genomen door Van der Vegt.

3