Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Projecten

Van der Vegt, dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in verschillende disciplines is klaar voor elke aankomende uitdaging. Door meer dan 100 jaar aan ervaring en kennis te combineren met de beste kwaliteit producten die de markt te bieden heeft. Kunnen wij u bieden wat u ook daadwerkelijk vraagt. Wij als Van der Vegt zijn dan ook klaar voor uw uitdaging.

Onze specialisten zijn bij uitstek uw producent in het maken van staalbouw, RVS, Aluminium, (complexe) trappen, (sier-) smeedwerk en restauratie in metaalwerk. Met name is Van der Vegt sterk ontwikkeld in restauratie. Dit laten wij blijken doordat wij veel voor de RCE(rijksdienst voor het cultureel erfgoed) aan verschillende monumenten werken die de status rijksmonument hebben.

De laatste decennia hebben wij veel monumenten gerestaureerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Landgoed Zonnestraal Hilversum, Rijksmuseum Amsterdam, Vredespaleis Den Haag, Vondelpark Amsterdam, Wereldmuseum Rotterdam en vele andere.

Projecten - Tuindeuren Hardinxveld

Tuindeuren Hardinxveld

“Als we complexe vraagstukken van de opdrachtgever hebben opgelost, voel ik echt een kick.” Deze driedelige schuifdeur was zo’n complex vraagstuk. Wij hebben ervoor gekozen de schuifdeuren op een bijna onzichtbare onder rail te plaatsen.

Projecten - Fort Vossegat

Fort Vossegat

In 2010 is het nog bestaande deel van Fort Vossegat na een grondige renovatie waar Van der Vegt aan heeft mogen meewerken; weer in gebruik genomen.

Projecten - Slanke stalen schuifwand

Slanke stalen schuifwand

De stalen profielen zorgen voor een moderne industriële, maar toch authentieke stijl. Deze stijl past geweldig bij het gebouw wat leidt tot een mooi totaalbeeld.

Projecten - Vanilia Enschede

Vanilia Enschede

Door de puien wit te maken krijgt het pand een zachtere uitstraling en lijken de stalen puien nog groter. De puien laten de authenticiteit van de straat in tact maar geven toch een moderne uitstraling aan de winkel.

Projecten - Woonhuis Loosdrecht

Woonhuis Loosdrecht

Dit prachtige woonhuis in Loosdrecht is voor zien van brugleuning aan de voorzeiden. In de aanbouw zijn een poort, hekwerken en 3 puien geplaatst.

Projecten - Buitenverblijf Valkenswaard

Buitenverblijf Valkenswaard

Een unieke project! Volledige vrije vouwwand, in verschillende standen bruikbaar. Deze pui zorgt voor de ideale binnen buiten situatie. Ook de vaste puien zijn geproduceerd door Van der Vegt!

Projecten - Jan Luijkenstraat Amsterdam

Jan Luijkenstraat Amsterdam

Prachtige geïsoleerde pui in Amsterdam geplaatst. De details sluiten perfect aan op de originele details van het pand.

Projecten - Kalkhaven Dordrecht

Kalkhaven Dordrecht

Deze prachtige puien zijn geplaatst in Dordrecht en zo ontworpen om het uiterlijk van de originelen ramen te behouden, maar toch meer licht te verkrijgen.

Projecten - Molengebouw en Riffellokaal de Meelfabriek

Molengebouw en Riffellokaal de Meelfabriek

Het voormalige Molengebouw en het voormalige Riffellokaal worden omgetoverd tot exquise lofts.

Projecten - Rotterdam binnen en buiten puien

Rotterdam binnen en buiten puien

In Rotterdam hebben we deze binnen en buiten puien mogen plaatsen. Beide typen puien zijn opgebouwd uit stoeltjesprofielen.

Projecten - Penthouse suite

Penthouse suite

Met de authentieke, stalen pui hebben we de suite van het terras gescheiden en meer rust en ruimte in het pand gecreëerd.

Projecten - Monumentale trap

Monumentale trap

In het hart van het gebouw is weer een monumentale trap aangebracht die eer doet aan de rijke historie en monumentale karakter van het gebouw.

2