Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Projecten

Van der Vegt, dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in verschillende disciplines is klaar voor elke aankomende uitdaging. Door meer dan 100 jaar aan ervaring en kennis te combineren met de beste kwaliteit producten die de markt te bieden heeft. Kunnen wij u bieden wat u ook daadwerkelijk vraagt. Wij als Van der Vegt zijn dan ook klaar voor uw uitdaging.

Onze specialisten zijn bij uitstek uw producent in het maken van staalbouw, RVS, Aluminium, (complexe) trappen, (sier-) smeedwerk en restauratie in metaalwerk. Met name is Van der Vegt sterk ontwikkeld in restauratie. Dit laten wij blijken doordat wij veel voor de RCE(rijksdienst voor het cultureel erfgoed) aan verschillende monumenten werken die de status rijksmonument hebben.

De laatste decennia hebben wij veel monumenten gerestaureerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Landgoed Zonnestraal Hilversum, Rijksmuseum Amsterdam, Vredespaleis Den Haag, Vondelpark Amsterdam, Wereldmuseum Rotterdam en vele andere.

Projecten - Slanke stalen schuifwand

Slanke stalen schuifwand

De stalen profielen zorgen voor een moderne industriële, maar toch authentieke stijl. Deze stijl past geweldig bij het gebouw wat leidt tot een mooi totaalbeeld.

Projecten - Vanilia Enschede

Vanilia Enschede

Door de puien wit te maken krijgt het pand een zachtere uitstraling en lijken de stalen puien nog groter. De puien laten de authenticiteit van de straat in tact maar geven toch een moderne uitstraling aan de winkel.

Projecten - Jan Luijkenstraat Amsterdam

Jan Luijkenstraat Amsterdam

Prachtige geïsoleerde pui in Amsterdam geplaatst. De details sluiten perfect aan op de originele details van het pand.

Projecten - Kalkhaven Dordrecht

Kalkhaven Dordrecht

Deze prachtige puien zijn geplaatst in Dordrecht en zo ontworpen om het uiterlijk van de originelen ramen te behouden, maar toch meer licht te verkrijgen.

Projecten - Monumentale trap

Monumentale trap

In het hart van het gebouw is weer een monumentale trap aangebracht die eer doet aan de rijke historie en monumentale karakter van het gebouw.

Projecten - Herengracht stalen binnenpuien

Herengracht stalen binnenpuien

Stalen puien zijn een aanwinst voor iedere woning. Zo ook voor dit woonhuis. Door een combinatie te maken van verschillende stalen puien krijgt de het interieur een luxe uitstraling.

Projecten - Kroonvilla Leiden

Kroonvilla Leiden

n 2017 is deze oranjerie gerestaureerd door Van der vegt. De buitenste schil is afgevoerd naar onze werkplaats in bleskensgraaf en is daar met de hand in oude staat herstelt.

Projecten - Boogbrug kasteel Oud-Poelgeest

Boogbrug kasteel Oud-Poelgeest

Dit goed onderhouden gebouw keek uit op een zeer verwaarloosde monumentale boogbrug die op instorten stond tot wij de kans kregen om deze brug weer in haar oude glorie te herstellen.

Projecten - Tuinhuis Amsterdam

Tuinhuis Amsterdam

“Soms zit het mee, soms zit het tegen. Maar opgeven doen we nooit. Wij gaan altijd voor het beoogde resultaat.” Deze ongekende passie zien we in ieder project terug. Zo ook tijdens de wederopbouw van dit tuinhuis.

Projecten - Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam

Tijdens de grote restauratie van het rijksmuseum is ook het hekwerk onderhanden genomen door Van der Vegt.

Projecten - Hekwerken Loosdrecht

Hekwerken Loosdrecht

“Gewoon mooie dingen maken. Dat is mijn werk.” En of dit mooi is! De leuningen die geplaatst zijn in Loosdrecht sluiten aan op de bestaande situatie en passen bij de stijl van het huis.

Projecten - Stalen deuren Den Haag

Stalen deuren Den Haag

Deze stalen dubbele- en schuifdeur hebben we mogen plaatsen in Den Haag.

2