Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Trappen

Trappen zijn tegenwoordig vaak de eyecatcher van een centrale ruimte of hal en met hun luxe, exclusieve uitstraling mogen ze opvallen. Van modern zwevende treden tot een klassiek gesmede balustrade;  Van der Vegt maakt het!

Door de kracht van staal kunnen wij de constructies van trappen slank ontwerpen. Ook zijn er verscheidene variaties mogelijk in de stalen constructie.

Een open trap is fraai en geeft een licht ruimtelijke sfeer. Compleet het tegenovergestelde is de gesloten trap die robuust is en kracht uitstraalt. Door deze eigenschappen te combineren met verschillende designs als een zij-boom, midden-boom en natuurlijk de zwevende trap kan de trap geheel worden aangepast naar uw interieur of exterieur.

Het is bij ons mogelijk om het staal te combineren met hout en glas om een unieke uitstraling te creëren.

Voor het leveren van een stalen trap en/of balustrade ontvangt u van ons altijd een schriftelijke offerte. Wij raden u aan om al in een vroeg stadium contact op te nemen. Dit levert bij het ontwerp en de productie, maar vooral tijdens de montage veel voordelen op.

Na opdracht wordt de te maken stalen trap of/en balustrade ingemeten op locatie en wordt er aan de hand daarvan een set tekeningen gemaakt. Deze worden ter controle toegestuurd. Na goedkeuring worden de definitieve tekeningen gemaakt.

De trap en/of balustrade wordt geproduceerd in onze eigen werkplaats door mannen die hun vak verstaan. Wanneer het productieproces is afgelopen zullen onze buitendienstmonteurs het project afmaken op locatie.

U kunt bij Van der Vegt terecht voor uw:

Van der Vegt is bij uitstek de producent van niet alledaagse objecten. Heeft u een wens die niet standaard is? Neem contact met ons op!

Direct contact
Toegepast op
Trappen - De Holland Dordrecht

De Holland Dordrecht

De stalen ramen die in het pand zitten hebben een tijdloos karakter en geven het pand een unieke uitstraling.

Trappen - Willemswerf Rotterdam

Willemswerf Rotterdam

De trap is opgebouwd uit staal de trap is bekleed met hout, de treden zijn van natuursteen. Deze materialen zorgen voor een prachtig resultaat!

Trappen - Monumentale trap

Monumentale trap

In het hart van het gebouw is weer een monumentale trap aangebracht die eer doet aan de rijke historie en monumentale karakter van het gebouw.

Trappen - Fort Kijkuit Wijdemeren

Fort Kijkuit Wijdemeren

Ook Van der Vegt maakt projecten van corten staal. Een van deze projecten is deze trap en uitkijk plaats bij fort kijkuit.

Trappen - Kopblok Amsterdam

Kopblok Amsterdam

Prachtig warmgewalst staal geeft een blauwstaal look aan dit project in Amsterdam. Het is een eigenwijs materiaal voor bijzondere toepassingen en geeft de entree van het pand heeft een stoere robuuste uitstraling.

Trappen - Frankrijk

Frankrijk

De laatste puntjes zijn op de I gezet, de monteurs zijn weer in Nederland. Wat een prachtig en uniek project aan de Franse middellandse zee. Van der Vegt heeft de Stalen deuren, ramen en trappen mogen verzorgen.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.