Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Jansen Economy en Janisol

Met onze systemen voor stalen smalle ramen, deuren en wanden kunt u met relatief smalle profielen grote puien construeren. Omdat de stalen puien door middel van lasverbindingen worden samengesteld, hebben de elementen een grote stijfheid. Jansen stalen puien resulteeren in grote glasoppervlakten en dus een transparant karakter met smalle stijlen.

Alle systemen zijn esthetisch op elkaar afgestemd. Het geïsoleerde Janisol systeem en de niet-geïsoleerde Economy systemen hebben beide hetzelfde aanzicht. Het grote voordeel hiervan is dat deze in projecten gecombineerd kunnen worden zonder dat de verschillen zichtbaar zijn, ook niet wanneer u besluit één van deze series brand- en/of inbraakwerend uit te voeren. Dit biedt de architect, daar waar verschillende toepassingen nodig zijn, eenheid in het ontwerp.

Economy

Een eenvoudige profielstructuur, een slank lichaam en een maximale stabiliteit, dat zijn de typische kenmerken van deze profielserie. Met een rationele realisatie en een economisch voordelige montage als gevolg.

Met Jansen-Economy zorgt u voor een creatief potentieel bij het tegemoetkomen aan elke bouwtechnische eis

Janisol

Het Jansen Janisol systeem is een geïsoleerd vlakliggend. De stalen schalen worden verbonden door middel van een hoogwaardige, glasvezelversterkte, kunststof isolator. Hierdoor ontstaat een profiel met een goede isolatiewaarde en een grote stijfheid. De isolator is ook hittebestendig waardoor poedercoaten geen probleem is.

Offerte aanvraag
Toegepast op
Jansen Economy en Janisol - De houttuinen Dordrecht

De houttuinen Dordrecht

Dit project in Dordrecht is een goed voorbeeld van het originele details behouden maar toch kiezen voor comfort. Een onderwerp dat tijdens restauratie en renovatie vaak ter spraken komt.

Jansen Economy en Janisol - Vredenburg Utrecht

Vredenburg Utrecht

“Wij werken graag mee aan het behoud van originele bouwstijlen, maar dan wel met het comfort van nu!” Ofwel, oud in een nieuw jasje.

Jansen Economy en Janisol - Museum de Lakenhal

Museum de Lakenhal

Juni 2019 was het eindelijk zover de lakenhal gaat na de restauratie weer open voor publiek. Van der Vegt heeft mogen bijdragen aan het nieuwe leven van dit prachtige gebouw.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.