Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Forster

Met Forster profielen zijn verschillende mogelijkheden hier onder een overzicht:

Forster Presto

Het Forster Presto deur- en vast glassysteem is een vlakwerkende serie voorzien van een dubbele rubberafdichting.

Het systeem is leverbaar in bouwdieptes van 50 én 60 mm en is voor wat betreft het aanzicht gelijk aan de Forster series Fuego Light en Therm Tür.

Hierdoor kan men binnen een gebouw een gelijk beeld scheppen, ondanks dat de deuren van functie (wel of niet brandwerend, geïsoleerd of ongeïsoleerd, staal of roestvaststaal) verschillen.

Forster Fuego Light

Het Forster Fuego Light deur- en vast glassysteem is een vlakwerkende serie voorzien van een dubbele rubberafdichting.

Het systeem heeft een bouwdiepte van 65 mm en is voor wat betreft het aanzicht gelijk aan de Forster series Presto en Therm Tür

De Fuego Light profielen zijn leverbaar in staal en deels in roestvaststaal. De Fuego Light serie is tot 90 minuten op brandwerendheid getest. Ook op het gebied van kogelwering, inbraakwering, lucht- geluidisolatie zijn rapporten beschikbaar.

Forster Unico

Het Forster Unico systeem is een geïsoleerd deur- raam en vastglassysteem welke voldoet aan de hoogste isolatieklassen. De profielen voor (roestvrij) stalen deuren en ramen bestaan voor 100% uit metaal, en bevatten dus geen kunststof of brandwerende isolator. De profielen zijn 100% recyclebaar.

De Unico deurserie is voor wat betreft het aanzicht gelijk aan de Forster series Presto en Fuego Light.

Forster Thermfix Vario

Het systeem Forster Thermfix Vario is een isolerend, d.m.v. EPDM rubbers beglaasd vliesgevel systeem. De profielen zijn leverbaar in de slanke aanzichten van 45 en 60 mm. Diverse bouwdieptes zorgen ervoor dat de door u gewenste overspanning bereikt kan worden. De profielen zijn leverbaar in staal en deels in roestvaststaal, de afdekkappen in aluminium, staal en roestvaststaal.

Toegepast op
Forster - Herengracht buitenpui

Herengracht buitenpui

“Wij werken graag mee aan het behoud van originele bouwstijlen, maar dan wel met het comfort van nu!” Een voorbeeld hiervan is deze prachtige pui gemaakt van Forster Unico XS profielen.

Forster - Museum de Lakenhal

Museum de Lakenhal

Juni 2019 was het eindelijk zover de lakenhal gaat na de restauratie weer open voor publiek. Van der Vegt heeft mogen bijdragen aan het nieuwe leven van dit prachtige gebouw.

Forster - Bronzen deuren

Bronzen deuren

Deze geïsoleerde stalen puien zijn voorzien van bronzen platen. Hierdoor krijgt de pui een natuurlijke uitstraling/kleur.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.