Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Taatsdeuren

Stalen taatsdeuren geven een industriële en luxe uitstraling aan uw interieur. Een taatsdeur is een deur die om haar verticale as draait en zowel naar links als naar rechts geopend kan worden. Zeer praktisch bij het in- en uitlopen van de ruimte.

Daarnaast geven taatsdeuren een kamer ‘loft’ gevoel met een moderne, authentieke uitstraling. Stalen taatsdeuren zijn net iets chiquer dan gewone scharnierdeuren.

Doordat er geen kozijn wordt toegepast kan een taatsdeur ruimtes in elkaar over laten lopen met toch een gepaste afsluiting.

Voor het leveren van een stalen taatsdeur ontvangt u van ons altijd een schriftelijke offerte. Wij raden u aan om al in een vroeg stadium contact op te nemen met ons. Dit levert bij het ontwerp en de productie, maar vooral tijdens de montage voordelen op.

Na opdracht wordt de te maken stalen taatsdeur ingemeten op locatie en wordt er aan de hand daarvan een set tekeningen gemaakt. Deze worden ter controle toegestuurd. Na goedkeuring worden de definitieve tekeningen gemaakt.

De taatsdeur wordt geproduceerd in onze eigen werkplaats door mannen die hun vak verstaan. Wanneer het productieproces is afgelopen zullen onze buitendienstmonteurs het project afmaken op locatie.

Van der Vegt levert uw stalen taatsdeur inclusief glas- en schilderwerk. Dat betekent dat er in het gehele productie / plaatsingsproces maar 1 contactpersoon aan te pas komt.

Offerte aanvraag
Toegepast op
Taatsdeuren - Stalen deuren Den Haag

Stalen deuren Den Haag

Deze stalen dubbele- en schuifdeur hebben we mogen plaatsen in Den Haag.

Taatsdeuren - Verenigingsgebouw Willemstad

Verenigingsgebouw Willemstad

Naast het ‘pleintje’ voor de deur is een ander kenmerkend aspect van dit pand de 6 originele stalen ramen in de voorgevel. Deze ramen zijn door Van der Vegt gerestaureerd.

Taatsdeuren - Stalen puien Woerden

Stalen puien Woerden

Ondanks de vele groten projecten is Van der Vegt altijd bereikbaar gebleven voor particulieren. We behandelen elke klant en elk project persoonlijk. Ook deze stalen schuif en taatsdeur die geplaatst zijn in woerden.

Taatsdeuren - Stalen taatsdeur Papendrecht

Stalen taatsdeur Papendrecht

In Papendrecht deze stalen taatsdeur geplaatst van stoeltjesprofiel (Retrosteel), de vakverdeling is gelijk aan de bestaande kast. waardoor het lijnenspel door loopt.

Taatsdeuren - Vredenburg Utrecht

Vredenburg Utrecht

“Wij werken graag mee aan het behoud van originele bouwstijlen, maar dan wel met het comfort van nu!” Ofwel, oud in een nieuw jasje.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.