Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Schuifdeuren en vouwwanden

Stalen schuifdeuren en vouwwanden zijn niet alleen een prachtig stijlelement in het interieur of exterieur, een schuifdeur of vouwwand is ook nog eens ruimtebesparend!

Door het toepassen van een vouw- of schuifdeur is het mogelijk om een ruimte volledig te openen of sluiten. Daarnaast geven schuifdeuren en vouwwanden een kamer ‘loft’ gevoel met een moderne, authentieke uitstraling.

Voor het leveren van een stalen schuifdeur of vouwwand ontvangt u van ons altijd een schriftelijke offerte. Wij raden u aan om al in een vroeg stadium contact op te nemen met ons. Dit levert bij het ontwerp en de productie, maar vooral tijdens de montage voordelen op.

Na opdracht wordt de te maken stalen schuifdeur of vouwwand ingemeten op locatie en wordt er aan de hand daarvan een set tekeningen gemaakt. Deze worden ter controle toegestuurd. Na goedkeuring worden de definitieve tekeningen gemaakt.

De schuifdeur of vouwwand word geproduceerd in onze eigen werkplaats door mannen die hun vak verstaan. Wanneer het productieproces is afgelopen zullen onze buitendienstmonteurs het project afmaken op locatie.

Van der Vegt levert uw stalen schuifdeur of vouwwand inclusief glas- en schilderwerk. Dat betekent dat er in het gehele productie / plaatsingsproces maar 1 contactpersoon aan te pas komt.

Offerte aanvraag
Toegepast op
Schuifdeuren en vouwwanden - Slanke stalen schuifwand

Slanke stalen schuifwand

De stalen profielen zorgen voor een moderne industriële, maar toch authentieke stijl. Deze stijl past geweldig bij het gebouw wat leidt tot een mooi totaalbeeld.

Schuifdeuren en vouwwanden - Stalen deuren Den Haag

Stalen deuren Den Haag

Deze stalen dubbele- en schuifdeur hebben we mogen plaatsen in Den Haag.

Schuifdeuren en vouwwanden - Stalen puien Woerden

Stalen puien Woerden

Ondanks de vele groten projecten is Van der Vegt altijd bereikbaar gebleven voor particulieren. We behandelen elke klant en elk project persoonlijk. Ook deze stalen schuif en taatsdeur die geplaatst zijn in woerden.

Schuifdeuren en vouwwanden - Tuindeuren Hardinxveld

Tuindeuren Hardinxveld

“Als we complexe vraagstukken van de opdrachtgever hebben opgelost, voel ik echt een kick.” Deze driedelige schuifdeur was zo’n complex vraagstuk. Wij hebben ervoor gekozen de schuifdeuren op een bijna onzichtbare onder rail te plaatsen.

Schuifdeuren en vouwwanden - Vouwwand Almere

Vouwwand Almere

Deze stalen vouwwand hebben we geplaatst in Almere. Het bijzondere is dat deze pui half naar binnen en half naar buiten vouwt. Een uniek project!

Schuifdeuren en vouwwanden - junior suites

junior suites

Met de authentieke, stalen pui hebben we de suite van het terras gescheiden en meer rust en ruimte in het pand gecreëerd.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.