Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Hekwerken

Hekwerken bepalen voor een groot deel de aanblik van uw woning en haar omgeving.  Het is daarom van belang dat er aandacht wordt besteed aan uw vraag. Wij maken hekwerken op basis van uw eigen ontwerp of in uw opdracht door ons ontworpen.

Het is bij ons mogelijk om het staal te combineren met hout en glas om een unieke uitstraling te creëren.

Voor het leveren van een stalen hekwerk en/of balustrade ontvangt u van ons altijd een schriftelijke offerte. Wij raden u aan om al in een vroeg stadium contact op te nemen. Dit levert bij het ontwerp en de productie, maar vooral tijdens de montage veel voordelen op.

Na opdracht wordt het te maken stalen hekwerken en/of balustrade ingemeten op locatie en wordt er aan de hand daarvan een set tekeningen gemaakt. Deze worden ter controle toegestuurd. Na goedkeuring worden er definitieve tekeningen gemaakt.

Het hekwerk en/of balustrade wordt geproduceerd in onze eigen werkplaats door mannen die hun vak verstaan. Wanneer het productieproces is afgelopen zullen onze buitendienstmonteurs het project afmaken op locatie.

 Naast vaste hekwerken kunt u bij Van der Vegt terecht voor uw:

Van der Vegt is bij uitstek de producent van niet alledaagse objecten. Heeft u een wens die niet standaard is? Neem contact met ons op!

Direct contact
Toegepast op
Hekwerken - Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Het grote pronkstuk van de restauratie van Blijdorp is toch wel de monumentale poort van de diergaarde.

Hekwerken - Boogbrug kasteel Oud-Poelgeest

Boogbrug kasteel Oud-Poelgeest

Dit goed onderhouden gebouw keek uit op een zeer verwaarloosde monumentale boogbrug die op instorten stond tot wij de kans kregen om deze brug weer in haar oude glorie te herstellen.

Hekwerken - Hekwerk vondelpark Amsterdam

Hekwerk vondelpark Amsterdam

Bij de renovatie van deze hekwerken heeft Van der Vegt de kans gekregen om traditioneel vakmanschap in de praktijk te brengen.

Hekwerken - Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam

Tijdens de grote restauratie van het rijksmuseum is ook het hekwerk onderhanden genomen door Van der Vegt.

Hekwerken - Wereld museum Rotterdam

Wereld museum Rotterdam

In 2009 is de grootschalige renovatie van het wereldmuseum in Rotterdam afgerond. Ook van der Vegt heeft een rol in dit project mogen hebben.

Hekwerken - Vredespaleis Den Haag

Vredespaleis Den Haag

Het Vredespaleis gebouw is te herkennen aan de mooie gesmede poort die Van der Vegt heeft mogen restaureren. Alle details zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Dat is pas echt traditioneel vakmanschap!

Hekwerken - Fort Vossegat

Fort Vossegat

In 2010 is het nog bestaande deel van Fort Vossegat na een grondige renovatie waar Van der Vegt aan heeft mogen meewerken; weer in gebruik genomen.

Hekwerken - Amstel hotel

Amstel hotel

In 2017 mochten wij starten met de restauratie van de gietijzeren Franse balkon hekwerken en de smeedijzeren poort. Daarnaast hebben wij de letters AMSTELHOTEL die op de gevel van het pand pronken mogen voorzien van bladgoud.

Hekwerken - Woonhuis Loosdrecht

Woonhuis Loosdrecht

Dit prachtige woonhuis in Loosdrecht is voor zien van brugleuning aan de voorzeiden. In de aanbouw zijn een poort, hekwerken en 3 puien geplaatst.

Hekwerken - Museum de Lakenhal

Museum de Lakenhal

Juni 2019 was het eindelijk zover de lakenhal gaat na de restauratie weer open voor publiek. Van der Vegt heeft mogen bijdragen aan het nieuwe leven van dit prachtige gebouw.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.