Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Aanbod

Wij zijn een sterk ontwikkeld restauratiebedrijf wat zich in de loop van haar meer dan 100 jarig bestaan heeft ontwikkeld tot een bedrijf waarin zich verschillende disciplines bevinden.

De vakmensen die bij Van der Vegt werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme. Zij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, (sier-)smeedwerk en restauratie van metaalwerk. Met name restauratie is een onderdeel binnen onze disciplines waar we goed in zijn, tevens zijn we goed ingevoerd bij de RCE (rijksdienst voor het cultureel erfgoed) en werken zeer veel aan monumenten welke de status rijksmonument hebben.

De laatste decennia hebben wij veel monumenten gerestaureerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Landgoed Zonnestraal Hilversum, Rijksmuseum Amsterdam, Vredespaleis Den Haag, Vondelpark Amsterdam, Wereldmuseum Rotterdam en vele andere.

Aanbod - Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren zijn weer terug van weggeweest! De unieke uitstraling en robuuste look zorgen voor een perfecte aanvulling in ieders woning. De stalen deur is te verkrijgen als vouwwand, schuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur.

Aanbod - Stalen ramen

Stalen ramen

Het staal van vroeger komt weer helemaal terug! De slanke stalen ramen zorgen voor een prachtig onverhinderd uitzicht. Ze kunnen in elke gewenste vakverdeling worden gemaakt.

Aanbod - Smeedwerk

Smeedwerk

Smeedwerk is karakteristiek voor monumenten. Het restaureren hiervan vraagt echter wel de nodige kennis. Van der Vegt is een sterk ontwikkeld restauratiebedrijf wat zich heeft gespecificeerd in het restaureren van monumenten.

Aanbod - Hekwerken

Hekwerken

Hekwerken bepalen voor een groot deel de aanblik van uw woning en haar omgeving. Het is daarom van belang dat er aandacht wordt besteed aan uw vraag. Wij maken hekwerken op basis van uw eigen ontwerp of in uw opdracht door ons ontworpen.

Aanbod - Trappen

Trappen

Trappen zijn tegenwoordig vaak de eyecatcher van een centrale ruimte of hal en met hun luxe, exclusieve uitstraling mogen ze opvallen. Van modern zwevende treden tot een klassiek gesmede balustrade; Van der Vegt maakt het!

Aanbod - Constructie

Constructie

Door jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis op het gebied van alle mogelijke staal constructies. Hierdoor kan Van der Vegt bv u adviseren in het vinden van de juiste oplossing en zorgen voor een kwalitatief resultaat.

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.