Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Materialen

Elk idee komt uiteindelijk uit bij de keuze van het materiaal. Of het nu van aluminium of van staal is, de keuze is enorm. Maar de vraag is wat u probeert te realiseren. Om u te helpen in dit proces hebben wij verschillende materiaalsoorten opgesteld, zodat u rustig een keuze kunt maken.

Elke soort materiaal heeft bepaalde eigenschappen die een bouwwerk zijn karakter kan geven. Of het nu een strak thema moet hebben of de look van minstens 50 jaar terug. Wij kunnen u adviseren wat voor soort het beste bij uw project past.

Ons advies is gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring in zowel verwerking van de materialen als de laatste trends. Deze informatie is doorgevoerd van werknemer op werknemer en zo proberen wij onze klant ten alle tijden op de juiste wijze te informeren.

De volgende materialen hebben wij voor u opgesomd hieronder: RVS (roest vast staal), corten staal, staal, bladgoud, aluminium, blauwstaal, Warmgewalst staal.

Materialen - Rvs - roestvast staal

Rvs - roestvast staal

RVS heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. Vaak wordt er gebruik gemaakt van strakke en rechte vormen.

Materialen - Corten staal

Corten staal

Corten staal wordt steeds vaker gebruikt in tuinen. Je ziet het gebruik van cortenstaal bij gebouwen, bruggen, muren, hekken of zelfs kunstwerken.

Materialen - Staal

Staal

Staal is een materiaal dat terug is van weggeweest. Dit komt voornamelijk omdat staal een veelzijdig materiaal is, dat past bij verschillende stijlen.

Materialen - Bladgoud

Bladgoud

Bladgoud is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. Over 10 jaar heeft het nog dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Materialen - Aluminium

Aluminium

Aluminium wordt vaak in één adem uitgesproken met modern. Dit komt voornamelijk door zijn strakke afwerking. Aluminium is sterk, licht, en onderhoudsarm

Materialen - warmgewalst staal

warmgewalst staal

Vaak is de wens om de staal platen onbehandeld te laten zodat het gevlamde blauwe uiterlijk van de wals huid zichtbaar is.