Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Architecten

Door jarenlange ervaring beschikt het bedrijf over een uitgebreide kennis op het gebied van alle mogelijke projecten. Hierdoor kan Van der Vegt u adviseren in het vinden van de juiste oplossing. Van der Vegt kan adviseren op het gebied van: Stalen puien, staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, hekwerken en (sier-) smeedwerk

Adviseren kan bij het ontwerpt van nieuwe gebouwen of wij geven onze visie bij een renovatieproject. Natuurlijk beschikken wij ook over de middelen om uiteindelijk het project te realiseren.

Van der Vegt heeft ervaring met veel soorten eindbestemmingen bijvoorbeeld:  woningen, fabrieken, kantoren, kerken, woningen en musea.

Nieuwbouw

Van der Vegt is bij uitstek de producent van niet alledaagse objecten. Door de vakkennis die in het bedrijf aanwezig is, kunnen de meest uiteenlopende projecten gemaakt worden.

Renovatie/restauratie

Onze lijfspreuk luid: Behoud gaat voor vervanging!

Waarom zou je alles platgooien, materialen afvoeren, onnodig lawaai maken en de boel vervuilen als het bestaande gebouw zoveel mogelijkheden biedt?

Al met al zorgen wij ervoor dat met toepassing van onze kennis en ervaring de uitstraling en authenticiteit ook voor de toekomst blijft behouden.

Bekijk projecten

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.