Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Nieuws

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan.
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat. 

 
De Meelfabriek - Het oude Directiekantoor

De Meelfabriek - Het oude Directiekantoor

Op dit moment zijn wij druk bezig met het restaureren van de stalen ramen en deuren van de Meelfabriek in Leiden. De Meelfabriek bestaat uit monumentale gebouwen. Gebouwen die we moeten respecteren en koesteren, maar waarmee we vooral ook iets mee moeten doen!
 
Terugblik op de excellent beurs met b-exclusive

Terugblik op de excellent beurs met b-exclusive

Van der Vegt kijkt samen met B-Exclusive terug op een zeer succesvolle Excellent Woonbeurs! De stalen puien van Van der Vegt schitterde tussen de ongekende en luxe wooninspiratie, fonkelende sieraden en sportieve auto’s. Intrigerende kunstwerken, enerverende modeshows en gastronomische lekkernijen. Een mooie beurs om vol trots op terug te kijken!
 
Hekwerk Diergaarde Blijdorp

Hekwerk Diergaarde Blijdorp

In juni reed een automobilist dwars door het hek van Diergaarde Blijdorp. Het beschadigde hek ligt nu bij ons in de werkplaats te Bleskensgraaf. "Ik hoorde op de radio dat er iemand doorheen was gereden en dacht: nee toch?" "Toen ik 'm zag dacht ik: het komt wel goed." Aldus onze smid.
 
Architectuurguide

Architectuurguide

De ONTWERP & BOUWGIDS van de Nationale Architectuurguide wordt jaarlijks samengesteld met presentaties van hedendaagse Nederlandse (interieur)architecten, vormgevers en bouwers die ontwerpen presenteren met indicaties van de ontwerp- en bouwkosten.
 
BrAM

BrAM

Daar staan we dan in het lifestyle magazine BrAM. BrAM biedt ontspanning en inspiratie met de leukste lifestyle-items, dichterbij dan ooit! Natuurlijk mogen de stalen deuren van Van der Vegt niet ontbreken!
 
WoonTips & Van der Vegt

WoonTips & Van der Vegt

Zaterdag 16 september WoonTips gemist? Zonde! In deze uitzending werd uitgelegd hoe stalen deuren gemaakt worden en waar je op moet letten bij het ontwerpen. Waar kan je nu beter advies krijgen over stalen deuren, dan bij Van der Vegt?!
 
Design center europe open voor consumenten

Design center europe open voor consumenten

Zondag 17 september 2017 is ook Van der Vegt hier te vinden samen met, 90 exposanten, meer dan 500 merken op ruim 15.000m2 aan wooninspiratie en daarom het exclusieve Nederlandse interieurplatform dat informeert, inspireert en initieert.
 
Excellent Magazine

Excellent Magazine

EXCELLENT wonen & leven is een exclusief Woonmagazine, met veel aandacht voor al het moois wat wonen, kunst, architectuur, design en lifestyle te bieden heeft.
 
WoonTips

WoonTips

Vandaag achter de schermen druk bezig met het opnemen van een item over stalen puien voor het programma Woontips. Wat is nu een beter locatie om advies over stalen ramen en deuren te krijgen dan bij Van der Vegt?!
 
Utrecht Business Nr 3 - 2017

Utrecht Business Nr 3 - 2017

Van der Vegt in het magazine Business Utrecht, met een prachtig artikel en op de cover. Trots
 
vakantiekrachten gezocht!

vakantiekrachten gezocht!

Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf is per direct op zoek naar vakantiekrachten! Ben jij 16 jaar of ouder, wil je hard werken en ben je niet bang om je handen vuil te maken? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 
Beurs Eigen Huis 6 t/m 8 oktober

Beurs Eigen Huis 6 t/m 8 oktober

Beurs Eigen Huis brengt de nieuwste materialen en trends, je kan je laten adviseren door architecten en bouwexperts en luisteren naar diverse sprekers. Ook Van der Vegt is hier te vinden!
3

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.