Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

Nieuws

Laat je niet verrassen door nieuwe ontwikkelingen! Stilstaan is achteruitgaan.
Wij houden je op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat. 

 
Realiseer je droomhuis met beurs eigen huis!

Realiseer je droomhuis met beurs eigen huis!

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 21 t/m 23 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.
 
Eerste paal

Eerste paal

Stilstaan is achteruitgaan! Wij breiden onze bedrijfsruimte uit met ca. 200 m2.
 
32ste Open Monumentendag

32ste Open Monumentendag

Op zaterdag 8 september vond de 32e Open Monumentendag plaats. Van der Vegt is altijd bereid om onze passie voor ambacht te delen. Wij kunnen dan ook terug kijken op een geslaagde dag.
 
Design Center Europe - Consumenten inspiratiedag

Design Center Europe - Consumenten inspiratiedag

ETC Design Center Europe is gespecialiseerd in stijlvolle meubelen, woontextiel, woondecoratie, vloerbedekking, sfeer en projectverlichting, verf, behang, maatwerk en interieuraccessoires. Binnen het design center vindt u alle stijlen terug, maar altijd met oog voor kwaliteit en exclusiviteit.
 
Roede van molen Nederwaard 1 gerepareerd

Roede van molen Nederwaard 1 gerepareerd

Specialisten van Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf beklommen gisteren molen Nederwaard 1 om de beschadigde roe te repareren. De operatie op hoogte is succesvol verlopen.
 
Meelfabriek in Stedenbouw

Meelfabriek in Stedenbouw

Op dit moment zijn wij druk bezig met het restaureren van de stalen ramen en deuren van de De Meelfabriek Leiden (in Leiden). De Meelfabriek bestaat uit monumentale gebouwen. Gebouwen die we moeten respecteren en koesteren, maar waarmee we vooral ook iets mee moeten doen! Nieuwsgierig geworden? Lees het artikel in stedenbouw nr. 750.
 
Amstel Hotel | Industriebouw

Amstel Hotel | Industriebouw

Het InterContinental Amstel Amsterdam heeft een grondige restauratie ondergaan. Lees alle ins en outs over deze bijzondere restauratie in het blad Industriebouw!
 
Monumentaal hek Diergaarde Blijdorp teruggeplaatst

Monumentaal hek Diergaarde Blijdorp teruggeplaatst

Het eerste deel van het monumentale hekwerk van Blijdorp hangt er in! Om ongeveer 9 uur was op radio Rijnmond te horen hoe het eerste deel van het hekwerk op zijn plek zakten.
 
De Meelfabriek - Het oude Directiekantoor

De Meelfabriek - Het oude Directiekantoor

Op dit moment zijn wij druk bezig met het restaureren van de stalen ramen en deuren van de Meelfabriek in Leiden. De Meelfabriek bestaat uit monumentale gebouwen. Gebouwen die we moeten respecteren en koesteren, maar waarmee we vooral ook iets mee moeten doen!
 
Terugblik op de excellent beurs met b-exclusive

Terugblik op de excellent beurs met b-exclusive

Van der Vegt kijkt samen met B-Exclusive terug op een zeer succesvolle Excellent Woonbeurs! De stalen puien van Van der Vegt schitterde tussen de ongekende en luxe wooninspiratie, fonkelende sieraden en sportieve auto’s. Intrigerende kunstwerken, enerverende modeshows en gastronomische lekkernijen. Een mooie beurs om vol trots op terug te kijken!
 
Hekwerk Diergaarde Blijdorp

Hekwerk Diergaarde Blijdorp

In juni reed een automobilist dwars door het hek van Diergaarde Blijdorp. Het beschadigde hek ligt nu bij ons in de werkplaats te Bleskensgraaf. "Ik hoorde op de radio dat er iemand doorheen was gereden en dacht: nee toch?" "Toen ik 'm zag dacht ik: het komt wel goed." Aldus onze smid.
 
Architectuurguide

Architectuurguide

De ONTWERP & BOUWGIDS van de Nationale Architectuurguide wordt jaarlijks samengesteld met presentaties van hedendaagse Nederlandse (interieur)architecten, vormgevers en bouwers die ontwerpen presenteren met indicaties van de ontwerp- en bouwkosten.
2

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.