Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

 
088 1652000

De Meelfabriek

“Renoveren is het verleden respecteren in combinatie met de wensen van het heden.”

 Op dit moment zijn wij druk bezig met het restaureren van de stalen ramen en deuren van de Meelfabriek in Leiden. De Meelfabriek bestaat uit monumentale  gebouwen. Gebouwen die we moeten respecteren en koesteren, maar waarmee we vooral ook iets mee moeten doen!

Het oude Directiekantoor

Het eerste gebouw, het oude Directiekantoor word gerestaureerd en geschikt gemaakt als kantoorruimte voor creatieve  bedrijven. Geen klassieke kantoren, die zijn er al genoeg, maar ateliers, werkruimten, ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te werken. Het eindresultaat van dit gebouw word langzaam zichtbaar en het word prachtig! (Zie Foto!)

Molengebouw en het Riffellokaal 

Natuurlijk zijn er nog veel meer gebouwen op dit industrieel  terrein. Op dit moment zijn wij gestart op het Molengebouw en het  Riffellokaal, beide met een elegante staalstructuur,

 Deze worden omgetoverd tot exquise lofts vanaf ca. 100 m2, volledig op maat gemaakt. Ook ateliers kunnen worden ingericht in de ruimtes. Bovenop de twee gebouwen wordt een aantal penthouses toegevoegd. Op de begane grond komen winkels en galeries voor creatieve ondernemers met vernieuwende concepten.

Het Perfecte Plaatje

De meelfabriek is onder andere te zien in het programma Het Perfecte Plaatje. In Het Perfecte Plaatje gaan acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan en proberen ze hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen.

 Meer informatie over de meelfabriek is hier te vinden (ook de bron van deze tekst) Natuurlijk houden we iedereen ook via sociaal media op de hoogte!

Direct contact
De Meelfabriek - Het oude Directiekantoor
De Meelfabriek - Het oude Directiekantoor

Waarom Van der Vegt?

Kwaliteit

Van der Vegt stelt kwaliteit voorop door de meest betrouwbare producten te combineren met onze excellente expertise.

Duurzaam

Het materiaal wat Van der Vegt gebruikt is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. 

Vakmanschap

Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in vakmanschap. 

Veiligheid

Onze veiligheid proberen wij te waarborgen door onze processen te koppelen aan strikte veiligheidseisen en protocollen.